השבת מתקרבת ואיתה זכרונות של טעמים. הסבתות שלנו לא בילו את ימי שישי בבתי קפה או בסידורים. ההכנות לשבת היו דבר מקודש. אין שולחן קוצ'יני שלא הוגשו בו מגוון מטעמים מכל טוב, אפילו שזה לוקח המון זמן להכין אותם.
אז הנה התחלה לכבוד שבת : מתכונים לפואיזק'ה, מולווארצ'י, אולווה ואפצ'רי בשביל התחלה...
עדין בלי תמונות אבל אני מבטיחה להוסיף בהקדם...
בקרוב אני אביא עוד מתכונים לחובה, סוגים שונים של חמין וכו'...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment