קלאפאם צ'יקיזי
הרוטב הזה כמו הצ'מנדי, נאכל עם אפום או דושה. הוא מבוסס על דלעת ובטטות.
חומרים:
250-300 גר' דלעת
1 בטטה בינונית
1 תפוח אדמה בינוני
1 בצל
3 שיני שום
3/4 כוס קוקוס טחון
מלח
כרכום
מים לכיסוי הירקות.
הכנה:
קולפים את הקליפה של כל הירקות. חותכים לקוביות ושמים בסיר את הבטטות, הדלעת ותפוח האדמה. מלאים מים רק עד לכיסוי הירקות, ומבשלים עד לריכוך מלא. בבלנדר טוחנים את כל הירקות יחד עם הבצל, השום והקוקוס. מחזירים לסיר, מוסיפים מלח וכרכום ומבשלים עןד כ 15 דקות על להבה נמוכה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment