אורלו
קינוח מסורתי שאוכלים אותו במוצאי יום כיפור. אני הכנתי אותו בפעם הראשונה בעקבות מסע המסע שלי לשימור תרבות ומסורת האוכל הקוצ'יני, ואני לא רואה שום סיבה למה לא לאכול אותו כל השנה. כל כך פשוט לעשייה וכל כך טעים...
חומרים:
7 כוסות מים
2.5 כוסות סוכר
7 כפות קורנפלור
7-8 זרעי הל טחונים
הכנה:
שמים את כל המרכיבים בסיר, מבשלים על להבה בינונית ומערבבים היטב שלא יווצרו גושים עד שהתערובת מסמיכה. מוזגים לקערות הגשה או לתבנית גדולה. מקררים במקרר - התערובת מקבלת מרקם של ג'לי לאחר הקירור. מגישים כמובן קר. קינוח קליל ולא כבד מידי ומאוד טעים...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment