פאלצ'ורי (כדורי אורז וקוקוס מתוקים)
כדורים מתוקים שנוהגים לאכול באזכרות.
חומרים:
1 כוס אורז טחון במטחנת קפה
1 כוס קוקוס
1.5 כוסות סוכר
4-5 גרגרי הל טחונים
מעט מלח
3 כוסות מים
הכנה:
קולים את האורז הטחון קלייה עדינה במחבת (לא לשרוף!).
מרתיחים את המים עם הסוכר והמלח, כשזה רותח - מוסיפים את הקוקוס ואת ההל ומערבבים. אח"כ מוסיפים את האורז הטחון וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד מספר דקות עד שהתערובת מסמיכה. התערובת יוצאת מאוד רכה אבל אחרי שמקררים במקרר היא מתקשה מעט ואז יוצרים כדורים קטנים ומסדרים במנג'טים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment