דושה של פסח
חומרים:
1/2 כוס אורז טחון
1/3 כוס שמן
3 ביצים
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
100 גר' קוקוס טחון 1/2 כוס קמח מצה
כף מלח
מים
הכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים. מוסיפים מים עד לקבלת עיסה במרקם סמיך. משמנים מחבת טפלון ושופכים מצקת אחת. ברגע שנאפה מלמעלה הופכים ומטגנים עוד מספר דקות.
חשוב לשים לב:
1. הטיגון של הדושה של פסח לוקח זמן ארוך מהרגיל
2. מידי פעם התערובת מתיבשת ונעשת מאוד סמיכה בגלל ספיגה של הנוזלים- פשוט תוסיפו עוד מים ותערבבו שוב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment