תבשיל תפוחי אדמה
4-5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ דק
חופן עלי קארי קצוצים
1 כפית גרגרי חרדל שחור
1 כפית מלח
1/2 כפית כרכום
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית זרעי כוסברה
2-3 פלפל שאטה קצוץ
2-3 כפות שמן
הכנה:
שמים את קוביות תפוחי האדמה בסיר מלא מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים אך עדין שומרים על מראה הקוביות. מסננים היטב.
במחבת מחממים שמן, מוסיפים את זרעי החרדל והכוסברה. מטגנים קלות מוסיפים את עלי הקארי ואת הפלפל. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
שופכים את תערובת התבלינים על תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment