ראשי

צ'יפאפאם הוא שם של חטיף שיהודי קוצ'ין נהגו לאכול בחגים. זה היה החטיף האהוב על סבא וסבתא שלי. הבלוג הזה מוקדש לזכרם ולזכר כל העולים מקהילת יהודי קוצ'ין אשר אינם איתנו עוד אבל השאירו בנו את טעמו של האוכל המופלא. הבלוג הזה מיועד לכל מי שרוצה לחזור למחוזות ילדותו, לזכרונות מהבית, לאוהבי אוכל ולכל מי שרוצה להכיר טעמים חדשים ולחוות הרפתקאה של ניחוחות משכרים, צבעוניות של טעמים, חריפות מול מתיקות, חומרי גלם שלא הכרתם. הבלוג מאפשר מסע קולינרי עשיר ומרתק.

יום שלישי, 26 באפריל 2016

בעג'י בצל

בעג'י בצל
















חומרים:

3 בצלים חתוכים לפרוסות ארוכות
3/4 כוס קמח חומוס
1 כפית כוסברה טחונה
2  ביצים
1 כפית זרעי כמון
1 כפית מלח
צרור עלי כוסברה טריה קצוצים
1 שום קצוץ
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

הכנה:

מערבבים היטב את כל החומרים. מחממים שמן עמוק, ובעזרת כף שופכים מעט מהתערובת. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג. מגישים חם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Add a comment