פסטל במילוי בשר טחון
גרסא שונה לפסטל המוכר. מתכון של דודתי.
חומרים:
1 בצל גדול קצוץ דק
1/2 ק"ג בשר טחון
1 גבעול סלרי קצוץ דק
פטרוזליה קצוצה
כוסברא קצוצה
נענע קצוצה
מלח
פלפל שחור
כרכום
זנגוויל
2 כפות חומץ
תפוח אדמה מבושל
הכנה:
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר. מטגנים עד שהצבע משתנה. מוסיפים את הסלרי וכל התבלינים והחומץ, ולקראת הסוף את שאר העלים. כשזה מוכן, מקררים מעט. מועכים את פתוח האדמה למחית ומוסיפים לתערובת ומערבבים היטב.
מכינים בצק כמו לפסטל הרגיל. ממלאים ומטגנים בשמן עד שמזהיב.
תודה רבה על פוסט מצויין. דרך אגב גדאי להזמין דוכני מזון בשריים זה משדרג את האירוע
השבמחק