קלאפום (פשטידה עם עשבי תיבול)
חומרים:
2 בצלים גדולים קצוצים דק
חופן עלי קארי קצוצים דק
חופן עלי כוסברה קצוצים דק
חופן עלי נענע קצוצים דק
חופן עלי כרפס קצוצים דק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כפות סוכר
1 כף חומץ
1.5 כוסות סולת
3/4 כוס קוקוס
2 ביצים
1 קישוא מגורד דק
1 כוס מים
1 כפית מלח
הכנה:
מערבבים הכל היטב אם צריך מוסיפים עוד מים. ניתן להכין בשתי דרכים:
אפיה: משמנים תבנית ושופכים את הבלילה. אופים כ45 דקות עד שמזהיב מלמעלה.
טיגון: משמנים מחבת טפלון, ושופכים מעט מהבלילה, כשזה מתיבש מלמעלה הופכים ומטגנים מהצד השני.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment