פוליצ'זה
חומרים:
2 דגים חתוכים לפרוסות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל ירוק חריף
חופן עלי קארי שלמים
4 כפות רסק עגבניות או חצי קופסא של עגבניות מרוסקות
מלח
כוסברה טחונה
כרכום
פפריקה חריפה
1 כף גדושה של תמרהינדי
זנגוויל
1 כף חומץ
1 כוס מים
מעט שמן
הכנה:
לוקחים כפית מכל התבלינים ומערבבים עם מעט שמן ומורחים היטב את הדגים מכל הצדדים. מניחים שעה במקרר לספיגת הטעמים. מטגנים בשמן עמוק ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב: מטגנים בצל ושום, מוסיפים את עלי הקארי, מוסיפים את רסק העגבניות, תמרהינדי והתבלינים ושאר החומרים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדגים ומבשלים כ 10 דקות נוספות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment