צ'אטני עגבניות ותמרים
חומרים:
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
1/2 כפית זרעי כמון שלמים
3 כפות שמן קנולה
1 פלפל שאטה קצוץ
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
1/2 כוס סילאן
4 תמרים קצוצים דק
1/2 כפית מלח
1 עלה דפנה
הכנה:
מטגנים את זרעי הכמון בשמן. מוסיפים את עלה הדפנה והפלפל. מוסיפים את העגבנים והתמרים ומבשלים עד לצמצום הנוזלים. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עוד מספר דקות. מוציאים את עלה הדפנה.
שומרים בצנצנת במקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment