ראשי

צ'יפאפאם הוא שם של חטיף שיהודי קוצ'ין נהגו לאכול בחגים. זה היה החטיף האהוב על סבא וסבתא שלי. הבלוג הזה מוקדש לזכרם ולזכר כל העולים מקהילת יהודי קוצ'ין אשר אינם איתנו עוד אבל השאירו בנו את טעמו של האוכל המופלא. הבלוג הזה מיועד לכל מי שרוצה לחזור למחוזות ילדותו, לזכרונות מהבית, לאוהבי אוכל ולכל מי שרוצה להכיר טעמים חדשים ולחוות הרפתקאה של ניחוחות משכרים, צבעוניות של טעמים, חריפות מול מתיקות, חומרי גלם שלא הכרתם. הבלוג מאפשר מסע קולינרי עשיר ומרתק.

יום שני, 7 באפריל 2014

אפום מתוק

אפום מתוק

חומרים:

1 כוס קמח מצה
1 כוס קוקוס
1/2 כוס קמח אורז
3/4 כוס סוכר
מעט מלח
1/3 כוס שמן או 1/4 מחמאה מומסת
3 כוסות מים
2 ביצים

הכנה:

 מערבבים היטב את כל החומרים היבשים. מוסיפים את כל הנוזלים וממשיכים לערבב היטב לתערובת שנעה בין סמיכה לדלילה. משמנים מחבת טפלון, שומכים עם מצקת ומטגנים משני הצדדים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Add a comment