קוזלאפום
עוד חטיף שמתפצפץ בפה...
חומרים:
1 כוס שומשום טחון (במטחנת קפה)
1 כוס קוקוס טחון (במטחנת קפה)
1/2 ק"ג קמח
2 ביצים
1/2 כף כרכום מדולל במים
כפית מלח
חופן זרעי כמון שלמים או קימל
1-1.5 כוסות מים
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים לעיסת בצק גמישה ורכה. קורצים עיגולים קטנים ומרדדים כל אחד לעיגול דק. מגלגלים לצורת גליל ומכניסים מיד לשמן החם. מטגנים מכל הכיוונים עד שמזהיב ומוציאים על גבי נייר סופג. נשמר בכלי אטום היטב עד שבועיים.