בונדה של תפוחי אדמה
חומרים:
3-4 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית גסה
1 בצל גדול קצוץ דק
חופן עלי קארי
3-4 פלפלים חריפים
כפית גרגירי חרדל
מלח
כרכום
זנגוויל
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
קמח חומוס
שמן עמוק לטיגון
הכנה:
מטגנים את הבצל עם הקארי, פלפלים וחרדל. מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
בקערה נפרדת מערבבים קמח חומוס עם מעט מים לבלילה סמיכה.
יוצרים כדורים קטנים עם ידים רטובות מתערובת תפוחי האדמה, טובלים בבלילה של קמח החומוס ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג. אוכלים מיד.
טיפ: אפשר להכין את התערובת גם מקמח רגיל אם אין קמח חומוס. יוצא לא פחות טעים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment