תבשיל כבש
חומרים:
1.5 בשר כבש מתאים לבישול חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
2 בצלים חתוכים לפרוסות
5-6 שיני שום חתוכות לפרוסות
2 כפות חומץ
1 פלפל חריף
5-6 עגבניות קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פפריקה חריפה
פלפל שחור
כרכום
זנגוויל
כוסברה טחונה
הכנה:
מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה, מוסיפים את נתחי הכבש ומטגנים היטב מכל הצדדים. מוסיפים את הפלפל החריף, מוסיפים חומץ ועגבניות. מבשלים על להבה בינונית עד שהעגבניות מתרככות לגמרי. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומבשלים על להבה נמוכה עוד כשעתיים עד שבשר הכבש מתרכך לגמרי. אפשר להוסיף קוביות של תפוחי אדמה לקראת סוף הבישול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment