קותן צהוב של כבש
1.5 ק"ג בשר כבש המתאים לבישול - חתוך לקוביות בגודל של 3 ס"מ
2 בצלים חתוכים לפרוסות דקות
5-6 שיני שום פרוסות
מלח
פלפל שחור
כרכום
2 כפות דבש או סילאן
1 כוס מים רותחים
הכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום, מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים מים ותבלינים, וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעתיים עד שהבשר מתרכך. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הדבש ומבשלים עוד כ 20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment