ראשי

צ'יפאפאם הוא שם של חטיף שיהודי קוצ'ין נהגו לאכול בחגים. זה היה החטיף האהוב על סבא וסבתא שלי. הבלוג הזה מוקדש לזכרם ולזכר כל העולים מקהילת יהודי קוצ'ין אשר אינם איתנו עוד אבל השאירו בנו את טעמו של האוכל המופלא. הבלוג הזה מיועד לכל מי שרוצה לחזור למחוזות ילדותו, לזכרונות מהבית, לאוהבי אוכל ולכל מי שרוצה להכיר טעמים חדשים ולחוות הרפתקאה של ניחוחות משכרים, צבעוניות של טעמים, חריפות מול מתיקות, חומרי גלם שלא הכרתם. הבלוג מאפשר מסע קולינרי עשיר ומרתק.

יום שני, 7 באפריל 2014

מצה מתוקה עם קוקוס

מצה מתוקה עם קוקוס


חומרים:

6-7 מצות מפוררות
4 כוסות מים
1.5 כוסות סוכר
מלח
100 גר' קוקוס
30 גר' חמאה (או מחמאה)

הכנה:

מרתיחים מים עם הסוכר, מלח וחמאה. מוסיפים את הקוקוס ואת פרורי המצות ומערבבים היטב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Add a comment