ראשי

צ'יפאפאם הוא שם של חטיף שיהודי קוצ'ין נהגו לאכול בחגים. זה היה החטיף האהוב על סבא וסבתא שלי. הבלוג הזה מוקדש לזכרם ולזכר כל העולים מקהילת יהודי קוצ'ין אשר אינם איתנו עוד אבל השאירו בנו את טעמו של האוכל המופלא. הבלוג הזה מיועד לכל מי שרוצה לחזור למחוזות ילדותו, לזכרונות מהבית, לאוהבי אוכל ולכל מי שרוצה להכיר טעמים חדשים ולחוות הרפתקאה של ניחוחות משכרים, צבעוניות של טעמים, חריפות מול מתיקות, חומרי גלם שלא הכרתם. הבלוג מאפשר מסע קולינרי עשיר ומרתק.

יום שבת, 14 בפברואר 2015

צ'טני מנגו ירוק

צ'טני מנגו ירוק












חומרים:

2-3 מנגו ירוקים
3-4 שיני שום
1/2 כוס קוקוס טחון
מלח
1/2 כפית זנגוויל טחון
1/2 חבילה כוסברא טריה
מעט מים

אפשר לגוון ולהוסיף פלפל שאטה, עלי קארי אבל לא חובה.

הכנה:

מקלפים את המנגו, חותכים ומוציאים את הגרעין. שמים הכל במעבד מזון עם מעט מים טוחנים היטב ומגישים טרי. ליווי מעולה לדגים. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Add a comment