איספטי (בשר בקר חריף)
חומרים:
1.5 בשר בקר חתוך לקוביות (נתח שמתאים לבישול ארוך)
2 בצלים חתוכים לפרוסות
3-4 שיני שום חתוכות לפרוסות
2 כפות חומץ
1 פלפל חריף
5-6 עגבניות קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
1 כף גדושה תמרהינדי
1 כף גדושה תמרהינדי
מלח
פפריקה חריפה
פלפל שחור
כרכום
זנגוויל
כוסברה טחונה
הכנה:
מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה, מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים היטב מכל הצדדים. מוסיפים את הפלפל החריף, מוסיפים חומץ ועגבניות. מבשלים על להבה בינונית עד שהעגבניות מתרככות לגמרי. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומבשלים על להבה נמוכה עוד כשעתיים עד שהבשר מתרכך לגמרי. אפשר להוסיף קוביות של תפוחי אדמה לקראת סוף הבישול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment