תערובת פיקנטית
תערובת שמשדרגת את כל המאפים הקוצ'יניים ואורז.
חומרים:
1/2 כוס עדשי חומוס מושרים 3 שעות במים
1 בצל סגול קצוץ דק
1 כפית גרגרי חרדל שחור
1 כפית זרעי כוסברה
חופן עלי קארי קצוצים
2-3 פלפל שאטה קצוץ
1/2 כוס קשיו שלמים לא קלויים
3 כפות שמן לטיגון
הכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את שאר החומרים ומטגנים קלות.
מוסיפים לאורז (בסיום הבישול).
אם רוצים להוסיף לאידלי או דושה שוברים את הקשיו לחתיכות קטנות.
אם רוצים להוסיף לאידלי או דושה שוברים את הקשיו לחתיכות קטנות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
Add a comment